Időpontfoglalás

(van kép, van ikon)

24 órás időpontfoglalás, egyszerűen weboldalba illeszthető, testre szabható dizájnnal rendelkező online foglalási naptár és Google naptár szinkronizáció. A csoportos órákra való foglalás is lehetséges, valamint mobiltelefonról is könnyedén kezelhető.

Távkonzultáció

(van ikon adobe, van kép)

Az ügyfelek és a szakemberek is indíthatnak videóhívást a myHealzz webes felületén, illetve a myHealzz applikációból is. Előre foglalható időpontok, szakemberek számára visszahallgatható beszélgetések. Pszichológiai, vagy akár dietetikai egyeztetésekhez kiváló lehetőség, hogy a várakozási időket optimalizálhassák.

Dokumentumok kezelése

(van ikon adobe, van kép)

Az ügyfelekkel kapcsolatos dokumentumok készítése, feltöltése, kezelése, valamint elküldése valósul meg ebben a funkcióban. Legyen szó étrendről, edzéstervről, egyéb pszichológiai javaslatokról, mindent átfogóan lehet kezelni ügyfelenként a modulban.

Kérdőiv készítése

(van ikon adobe, nincs kép)

A kérdőív készítése funkciónk tökéletes megoldás lehet előzetes állapotfelmérések elkészítésére, ügyfélelégedettség mérésre, vagy bármilyen, a vállalkozásához kapcsolódó kérdéssor megvalósítására. Cégenként különböző kérdőívek készíthetők, az ehhez tartozó eredmények is láthatók a modulban: ki, mikor, milyen szakemberhez kötődve töltötte ki azt. Az eredményeket Excelbe is ki lehet exportálni a könnyebb adatfeldolgozás érdekében.

Értesítések küldése

(van kép, van ikon)

Ez a funkciónk többek között alkalmas arra, hogy az időpontfoglalásokról értesítéseket (push üzeneteket) tudjon küldeni ügyfeleinek, esetleges időpont törlésekről vagy módosításokról tudja őket tájékoztatni, vagy a korábban említett kérdőívekről tudjon üzenetet küldeni.

Online fizetés

(van kép, van ikon)

A Healzz-en belül lehetőség van online fizetésre is Simple Pay-en keresztül, mely lényegesen megkönnyíti mind az ügyfelek, mind a szolgáltatók felhasználási élményét. Online számlázáson belül a Számlázás 2.0 modulunk kiterjed sztornó, valamint módosított számlák kiállítására is.

Bérletek kezelése

(van ikon adobe, van kép)

Rendszerünk biztosítani tudja a szolgáltatók számára, hogy a bérletrendszerüket is kezelni tudják a Healzz-en belül. Ez kiterjed a fizetésekre, időpontfoglalásokra valamint a páciensnyilvántartásra is.

Egészségnapló

(sms értesítés ikon adobe, van kép)

Ez egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy átfogó képet kapjanak egészségügyi állapotukról és életmódjukról. Ez az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék és rögzítsék különböző egészségügyi mutatóikat, például lépésszámot, pulzust, laboreredményeket, testsúlyt stb., és segítségével jobban megértsék az egészségügyi állapotukat és az életmódjuk hatásait. Lehetőség van ezeknek az adatoknak grafikonokon vagy diagramokon való megjelenítésére.