Fekvőbeteg ellátás

Számlázás

(van kép, van ikon)

Fekvőbeteg modulunkban lehetőség van előlegszámlát is kiállítani. Az így bekért összegeknek a visszatérítését, illetve vissza nem térítését automatizálni is lehet, illetve online fizetési lehetőség is van a páciensek számára. A számlázás a Healzz rendszeren belül a legnépszerűbb számlázó programokkal történik. A felületen több helyről is kiállítható számla, és lehetőség van a kiállított számlák helyesbítésére és sztornózására is. Partnercégeink közé tartoznak többek között a Billingo, Számlázz.hu, Billzone, Ima ERP és Szinva Comp.

Páciens értesítések

(van kép, van ikon adobe)

Healzzből és myhealzzből is számtalan kommunikációs értesítés küldhető a páciensek részére email és SMS formában is. Küldhető üdvözlő email az új páciensek részére, foglalás rögzítéséről és foglalás emlékeztető SMS és email, távkonzultációs értesítés, időpont törléséről szóló értesítés, illetve várólista értesítés és egyészségnapló értesítő is küldhető a rendszeren belül. Ezek külön-külön szövegezhetők, illetve lehetőség van különböző nyelveken is értesítést kiküldeni.

Ügyfélkapu

(van kép, van ikon)

A páciensek ügyfélkapuja a myHealzz, amihez ingyenes hozzáférése van mindenkinek, aki a Healzz rendszert használja. Funkciói: a páciensek rugalmasan foglalhatnak időpontot általuk választott szakemberekhez és klinikákhoz, könnyedén kezelhetik egészségügyi dokumentációikat az applikáción belül, ezentúl letölthetik leleteiket, menedzselhetik időpontjaikat, saját dokumentumokat oszthatnak meg a rendelőkkel, orvosokkal. Ezen kívül a Healzz-nél lehetőség van egyedi, saját arculati elemekkel ellátott ügyfélkaput kérni. Ebben az esetben olyan ügyfélkaput készítünk, mely a megrendelő logójával, saját színhasználatával, saját orvosaival és szakterületeivel van ellátva. Az ilyen típusú ügyfélportállal kapcsolatban érdeklődjön a support@healzz2.hu email címen!

EESZT kapcsolat

(van kép, van ikon)

A hazai orvosi szoftver piacon a Healzz az első, aki megoldotta, hogy az EESZT PHR adatokhoz az orvosok egy kattintással hozzáférhetnek. AEEK által akkreditált, képes adatokat küldeni és fogadni az EESZT rendszerbe, illetve rendszerből. A Healzz számos más funkciót is kínál, mint például az e-recept kiállítása, terhességi rizikófelmérés végzése és szakorvosi javaslatküldés funkció. Lekérdezhetőek a páciens korábbi leletei, katalógus eseményei, e-profilja és covid státusza is.

Dokumentumok kezelése

(van kép, van ikon)

Betegellátással kapcsolatos teljes körű dokumentáció (ambuláns lap, belső beutaló, leletek, dokumentumok, különböző páciens nyilatkozatok) elkészítése. Receptírás vény- és e-Recept alapon egyaránt, szakorvosi javaslat, illetve magisztrális készítmény és gyógyászati segédeszköz felírás.

Zárójelentés

(van kép, van ikon canva)

Még az egynapos ellátás a járóbeteg ellátás keretein belül valósul meg, addig a fekvőbeteg ellátás során az EESZT-be zárójelentést kell szolgáltatni. A zárójelentés a Healzz rendszeren belül a kórlap és a műtéti jegyzőkönyvnek egy összegző dokumentuma. Minden egyes zárójelentés nyomtatásakor, a felhasználó, aki a zárójelentés véglegesítését végzi, személyre szabhatja, hogy a kórlapból és a műtéti jegyzőkönyvből mi kerüljön a zárójelentésre.

Műtéti jegyzőkönyv

(van kép, van ikon)

A rendszer automatikusan méri, hogy mikor lett megnyitva és mikor lett lezárva a műtéti jegyzőkönyv. Rögzíthető, hogy kik voltak a műtétben résztvevő alkalmazottak, hogy a műtét során milyen termékek, anyagok kerültek felhasználásra. A sebészi és az aneszteziológiai jegyzőkönyv elkülöníthető. Rugalmasan kezelhető, hogy mindkettő, egyik sem, vagy esetleg csak az egyik jegyzőkönyv jelenjen meg a zárójelentésben.

Esetmenedzser

(van kép, van ikon)

A Healzz esetmenedzsere kiválthatja vagy megkönnyítheti egy esetmenedzser/műtéti koordinátor vagy asszisztens alkalmazott munkáját is. A műtéti előjegyzést megelőző mindenféle előkészület, előzetes vizsgálat és műtő foglalás automatizálva lebonyolítható a rendszeren belül.

Orvosi elszámolás

(van kép, van ikon canva)

A fekvőbeteg elszámolási rendszerébe bekerülnek a szakdolgozói elszámolások is. Lehetőség van érték szerinti elszámolásra is a százalékos rendszer mellett, illetve dolgozói munkabeosztás is létre hozható igény szerint. Az orvosi elszámolások lekérdezhetőek bármely időszakra. Az rendszer kiszámítja, hogy az adott időszakban, az adott orvos által nyújtott szolgáltatások alapján hogyan oszlik meg a részesedés az orvos és a klinika között. Az orvosokról és a beavatkozásokról készíthető Excel táblázatos elszámolás, és a korábbi lekérdezések bármikor visszanézhetőek a listából.

Statisztikák

(van kép, van ikon) (gazdasági funkciók a weboldalon)

Minden időponthoz, ellátási és gazdasági eseményhez részletes kimutatásokat biztosítunk, és az egyes rendelők igényei szerint egyedi statisztikákat készítünk. Emellett a Healzz integrálható különböző vállalati irányítási rendszerekkel is, például a Microsoft Power BI-val.

Belső üzenetek

(van kép, van ikon)

A Healzz rendszer lehetővé teszi a felhasználók közötti kommunikációt, valamint automatizált üzenetek beállítását adott páciens elkészült ambuláns lapjára és leleteire vonatkozóan. Ha egy orvos a Healzz rendszeren belül laborvizsgálatot rendel egy páciensnek, és az eredmények visszaérkeznek elektronikus formában, az orvos automatikus értesítést kap az elkészült dokumentumról.