Az innováció új szintje az egészségügyben: Ismerkedjünk meg a myHealzz ügyfélkapujával

Az innováció új szintje az egészségügyben: Ismerkedjünk meg a myHealzz ügyfélkapujával

2023.05.12

Az egészségügyben a digitális technológiák folyamatosan új lehetőségeket teremtenek a betegek és az orvosok számára. Az egyik ilyen megoldás a myHealzz, egy platform, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy személyes egészségügyi adatokat kezeljenek, időpontot foglaljanak és az egészségnapló funkciót igénybe vegyék.

A myHealzz funkciói

 

Időpontfoglaló rendszer és részletes orvos kereső

A myHealzz lehetőséget nyújt az időpontfoglalásra, amelynek részletes orvos keresője segítségével könnyen megtalálhatják az ideális szakembert. A felhasználók könnyedén foglalhatnak időpontot az orvosi vizsgálatokra vagy kezelésekre, illetve le is mondhatják azt, ha esetleg nem megfelelő a kiválasztott időpont. A várólista funkció lehetővé teszi, hogy elkülönített kimutatást vezessük a rendszeren belül azokról a páciensekről, akik időpontot foglaltak valamely szakorvoshoz vagy egyéb szolgáltatásra, azonban szeretnének a kapott időponthoz képest korábban jönni, amennyiben arra lehetőség nyílik.

 

Egészségügyi dokumentáció kezelése

A felületen megtekinthetik és kezelhetik a páciensek az elkészült orvosi dokumentációikat. Ez magában foglalja a laboreredményeket, diagnózisokat, kezelési tervet és egyéb fontos információkat. A platform biztonságos módon tárolja ezeket az adatok.

 

Egészségnapló

Ebben a funkcióban van lehetőség az egészségügyi és labor adatok kezelésére. Okoseszközt is rögzíthetünk, ami automatikusan tölti fel az adatokat a rendszerbe (pl. Garmin okosóra), de akár manuálisan tölthetünk fel egészségügyi adatokat. Lépésszám, pulzus, testsúly, vérnyomás és vércukor adatok tölthetők fel. Ezen kívül spirométer adatokat is képes kezelni a rendszer. Fejlesztés alatt állnak még a következő funkciók: gyógyszernapló, étrend követő napló és mozgásnapló.